Menü Bezárás

Útra kelnek az Angyalok – Az EMKA 2022. évi karácsonyi akciója

Tegyük szebbé az erdélyi szórványban élő nehéz sorsú magyar idős emberek, gyermekek karácsonyát! Sokkal nehezebb az életük a mindenkit sújtó gazdasági problémák, a közelben zajló háború és még rengeteg más, eddig elképzelhetetlennek tűnő jelenség közepette…

„Főként azoknak a rászorulóknak sokkalta nehezebbek a mindennapjaik, akiken segíteni szeretnénk. Pedig ők ott vannak és várnak. Várják a szeretet hozó Angyalokat” – írják az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány aktivistái.

Útra kelnek az Angyalok, adjanak szárnyakat nekik!

Ha hagyjuk a gyökereket kiszáradni, elpusztulnak a fák koronái is. Vigyázzunk egymásra. Segítsük a magányos idős embereket, nehéz sorsú gyermekeket, családokat.

„Tizenkét esztendeje annak, hogy minden decemberben tartós élelmiszerrel, apró karácsonyi ajándékokkal, játékokkal és sok-sok szeretettel járjuk be a mezőségi magyar szórvány és a Székelyföld legeldugottabb falvait. Több tucat önkéntesünk kitartásának hála, eddig mindenhová el tudtunk jutni, és személyesen adtuk át csomagjainkat.”

Bármilyen javaslatot, érdeklődést sok szeretettel várnak az alapitvany@erdelyimagyarok.com címen. A támogatásokat pedig az Erdélyi Magyarokért Közhasznú Alapítvány (EMKA) alábbi számlaszámán fogadják:

10700488-66317874-51100005
SWIFT/BIC: CIBHHUHB (CIB Bank Zrt.)

vagy PayPal: PayPal.Me/erdelyimagyarok

Az EMKA közlése nyomán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük